top of page

Geçmişten
Günümüze

AYBİR Lojistik, 2010'dan bu yana araç filosu ve profesyonel ekibini sürekli güçlendirerek, Türkiye'nin her köşesine, 81 il ve 922 ilçeye yenilikçi lojistik çözümler sunuyor. Biz, şehir içi ve şehirlerarası taşımacılık, depolama ve özel araç park yönetimi gibi alanlarda, Avrupa standartlarındaki rekabetçi ve yenilikçi hizmetlerimizle öne çıkıyoruz.

Kontrat Teslimi

Neler Yapıyoruz

Aybir Tır Garajı
Aybir Depo
Aybir Dağıtım

Uçtan Uca Taşımacılık

Bu modelde depo, antrepo ya da fabrika benzeri adreslerden alınan ürünler, sevk adreslerine ulaşıncaya kadar hiçbir şekilde aktarma işlemi görmez. Dolayısıyla başka duraklara uğramamış olur. 

Depolama Hizmetleri

İstanbul Merkezli Firmamız Anadolu Yakası Sancaktepe lokasyonunda toplam 17.000m2’lik kapalı alanda depolama ve depo içi katma değerli hizmetleri sunmaktadır.

Sıcak Dağıtım

Sıcak dağıtımda, öncelikle ürünler aynı gün hızlı bir şekilde teslim edilir. Şehir içi bölgeler olması nedeniyle, bütün süreçlerin denetimi, kontrolü ve takibi daha kolaydır.

Parsiyel Taşımacılık

İllere veya bölgelere göre ürün havuzları oluşturup, taşıma esnasında ürün ve mamullerin zarar görmemesi için gerekli elleçleme işlemlerini yapıyoruz.

Proje Taşımacılığı

Müşterilerimize planlama, nakliye, depolama, elleçleme ve teslim hizmetlerinin entegre olarak sunulduğu proje taşımacılığı hizmeti vermekteyiz.

Zincir Mağaza

Zincir Market Taşımacılığı hizmetleri sunan firmamız Türkiyenin her yerinden sevk edilecek tüm ürünlerinizi adresinizden alır ve Şok, Migros, Carrefour, BİM, A101. Metro gibi zincir marketlere termin tarihinde sorunsuz olarak teslim eder.

Aybir Depo
Aybir Dağıtım
Aybir Sıcak Dağıtım
Empty Freeway

Uluslararası Lojistik

Türkiye'den Avrupa ve Türk Cumhuriyetleri'ne öz mal ve kiralık araçlarla uluslararası gönderi hizmeti sunuyoruz. Çevre dostu araçlar, 24 saat uydu takibi, kombine taşıma çözümleri ve proje bazlı taşımalar yapıyoruz.

Aybir Depo Drone Görüntüsü

Sektör Öncüsü

500+

Müşteri Referansı

1.000.000+

Kilometre Tecrübesi

100+ 

Araç Sayısı

Hızlı

Güvenilir

Uzman

Müşteri Memnuniyeti

“Sunduğunuz üstün hizmet ve kaliteli ürünlerle beni her zaman etkilediniz. Müşteri memnuniyetine verdiğiniz önem ve profesyonel yaklaşımınız için teşekkür ederim. Gelecekteki işbirliklerimizde de sizinle çalışmaktan mutluluk duyacağımı belirtmek isterim.”

Emir Yılmaz

İş Ortaklarımız

Get a free estimate

Hemen
Teklif Alın

Teklif Al

Bizi Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkürler

bottom of page